Mini Cursus

Bevallen in je kracht

Misschien heb je al veel gelezen over zwangerschap en bevallen, geen tijd voor een complete cursus of behoefte aan een kort moment. Dan is deze verkorte geboorte-cursus perfect voor jou!

 

Deze cursus avond of ochtend is zeer uitgebreidt, waarbij de focus ligt op een ontspannen bevalling. Het vervangt echter niet de volledig cursus Hypnobirthing maar ook met deze verkorte cursus ontvang je genoeg informatie om je voldoende voor te bereiden op een ontspannen geboorte. 

Na deze korte bevalcursus hebben jullie een duidelijk beeld van wat je ongeveer te wachten staat tijdens de bevalling. Je krijgt tools en tips die je zowel bij een ziekenhuisbevalling als thuis gaan helpen. Je hebt voor alle fases van de bevalling handvatten voor wat te doen. Jij en je partner vormen een team, waardoor de bevalling echt iets van jullie samen wordt. 

Na dit cursusmoment: 

Wat je leert

Na deze korte geboorte-cursus hebben jullie een goed beeld van wat je tijdens de geboorte kunt verwachten. De tools uit de cursus zijn zowel te gebruiken voor een ziekenhuis als een thuis geboorte. In je eigen tijd ga je aan de slag met het werkboek de oefeningen en de audiobestanden die je toegestuurd krijgt.

mini cursus Hypnobirthing

It's not pain. It's power.

Investering privé-cursus

€ 197,- per stel

De privé cursus is 1 keer 3 uur en vindt plaats bij jullie thuis. 

 

Deze cursus wordt in sommige gevallen (deels) vergoed door de zorgverzekeraar. Informeer altijd van te voren bij je zorgverzekeraar.

Wanneer start je?

Je start met een zwangerschapscursus wanneer het voor jou Het is fijn te starten met een zwangerschapscursus wanneer jij je er klaar voor voelt. De een kiest hiervoor al vroeg in haar zwangerschap terwijl de ander graag iets later instroomt.  Je kunt op elk moment van je zwangerschap met deze cursus beginnen. 

Met wie?

In principe volg je de de cursus met je (geboorte)-partner. Dat kan zijn:  Je man of vrouw, maar ook je moeder, doula, zus of vriendin. Ook kun je de cursus alleen volgen als je situatie anders is. 

Neem contact op

* De gegevens die u aan Hypnobirthing Friesland verstrekt worden vertrouwelijk behandeld. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt.