Over mij...


Hi, ik ben Klaziena moeder van 4 meiden , getrouwd met Eelco en wonende met mijn gezin en al onze dieren in een klein fries dorpje genaamt De Tike.

Als natuurmens vind je mij vooral buiten. Lekker tuinieren een beetje klussen in en rond ons huis of tussen alle dieren die in en rond ons huis leven. Naast thuis zijn vind ik het ook heerlijk met mijn gezin op pad te zijn. In de zomer trekken we er graag op uit met ons campertje waar we alles loslaten en ontpoppen als echt boomklevers. In de winter vind je ons op schaatsen of maken we  heerlijke lange wandelingen door de velden met onze hond Dúfke.

Hoe ik ben, typeert mij in alles wat ik doe. Ik ben nuchter, down to earth om zo maar te zeggen. Mijn manier van coachen en lesgeven is alles behalve “zweverig”. Ik geloof in de kracht van de natuur maar sta graag met beide benen op de grond.

Ik vind het belangrijk dat je je eigen weg durft te volgen. Dat je zelf de verantwoordelijkheid durft te nemen over jouw bevalling. Dat je leert dat jij degene bent met kennis over jouw lichaam. Ik geef je daarom met liefde alle skills om hier volledig voor te gaan. Zodat jij/jullie de geboorte van jullie kindje helemaal naar je toe trekken op de manier zoals jullie het graag willen.  

Ik vertrouw op mijzelf

Hoe ik hier gekomen ben...

Toen ik in 2013 zelf voor de eerste keer zwanger was werd ik mij bewust hoe belangrijk mijn mindset was met betrekking tot de geboorte maar eigelijk in alles. Ik besloot gericht te zoeken naar een cursus die mij hierin kon ondersteunen. Ik hoorde van Hypnobirthing en besloot deze cursus te gaan volgen. 

Na de prachtige geboorte ervaring van onze dochter werd ook mijn zielsmissie geboren. In 2014 besloot ik mij te scholen als Hypnobirthing docent. Tot de dag van vandaag voel ik mij een bevoorrecht mens dat ik vrouwen mag en kan begeleiden naar hun meest mooie geboorte ervaring. Dat ik vrouwen kan helpen de kennis tot zich te nemen dat zij zich krachtig voelen tijdens de geboorte en hierdoor hun kindje op een ontspannen en zachte manier kunnen baren ongeacht welke baring zij kiezen.  Dit gun ik iedere ouder en hun baby.

Over mij

Neem contact op

* De gegevens die u aan Oerfrou verstrekt worden vertrouwelijk behandeld. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt.