Podcast cursus

leren, luisteren en oefenen op jouw manier in je eigen tijd

Tijdens het wandelen, autorijden of wat jij maar wilt luisteren naar deze unieke zwangerschapscursus. Deze podcast cursus volg je geheel in je eigen tijd op jouw manier. Een audio cursus met aanvullende beelden in de online community.

Deze Podcast cursus biedt je de mogelijkheid helemaal in je eigen tempo alle informatie voor de cursus Hypnobirthing tot je te nemen. Wanneer je deze cursus aanschaft ontvang je een meer dan 80 pagina’s vol E-boek Hypnobirthing met alle informatie en oefeningen die je ook tijdens de cursus Hypnobirthing bij Hypnobirthing Friesland leert. 

Naast het E-boek ontvang je 4 audio bestanden waarvan alle lessen zorgvuldig ingesproken zijn. Alle zelfhypnose oefeningen voor diepe ontspanning en  het creëren van een positieve mindset waarmee je geheel in eigen tijd aan de slag gaat om zo alle informatie die de cursus Hypnobirthing betreft je eigen te maken. Je krijgt de meditatie bestanden aangeboden in het Nederlands en op aanvraag zelfs in het Frysk!

ACTIE!!!

van € 59.- voor € 39.-

Wat ontvang je bij deze cursus

Na betaling krijg je de direct de podcast cursus toegestuurd. Je meldt je aan op het aangegeven instagram account om toegang te krijgen tot de online community. 

Je start direct met de cursus!  

Na de cursus...

Neem contact op

* De gegevens die u aan Hypnobirthing Friesland verstrekt worden vertrouwelijk behandeld. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt.