Zwanger en mama massage

Kom helemaal tot rust tijdens deze heerlijke ontspannende massage

Om een goede balans te vinden in je lichaam is het belangrijk dat je regelmatig ontspant. Om je hierbij te ondersteunen bied ik een heerlijke AromaTouch massage aan.


Tijdens de AromaTouch behandeling die ontwikkeld is door Dr. David Hill, D.C. gebruik ik 8 verschillende essentiële oliën van doTerra. Deze heerlijke oliën zijn heel puur, zonder chemische toevoegingen en voor de volle 100% natuurlijk. De 8 specifieke oliën worden aangebracht van je rug tot aan je voeten, langs de meridiaan banen en op contactpunten van je ingewanden.


Touch the body, calm the mind, heal the spirit

Hoe werkt een AromaTouch massage?

Je rug en voeten zitten vol energiebanen en contactpunten. Deze worden gevolgd tijdens de ultrazachte massage. Dat geeft niet alleen een heerlijk gevoel, het zorgt er ook voor dat de geneeskrachtige oliën optimaal in je lichaam worden opgenomen waardoor je immuunsysteem een boost krijgt en een ultieme ontspanning ontstaat.

Doordat de oliën kunnen ondersteunen bij het in evenwicht brengen van het zenuwstelsel van je lichaam, zul je merken dat je minder lichamelijke en emotionele stress voelt. De speciale AromaTouch techniek helpt je lichaam weer in balans komen, waardoor je de positieve energie weer voelt stromen.

De 4 stappen van de AromaTouch massage

 

 

Er wordt in 4 stappen, elk met 2 afzonderlijke oliën gemasseerd. Deze essentiële oliën werken in op dat wat je lichaam voor dat moment het meest nodig hebt.  Je voelt de stress uit je lichaam stromen en ervaart hoe je lichaam weer in evenwicht komt. Je autonome zenuwstelsel kan je lichaam aanzetten tot het activeren van het sympathische deel (actie) en het parasympatische deel (ontspanning) De meeste mensen activeren hun sympathische deel vaker dan hun parasympatische deel. Gevolg hiervan is dat je meer stress ervaart dan goed voor je is. Het doel van deze AromaTouch beleving is het sympathische- en het parasympatische zenuwstelsel van het lichaam weer in evenwicht brengt. Minder stress, meer balans

Investering

€ 79,-

Een AromaTouch massage duurt pm 60 minuten. Ben je zwanger? Geen probleem ook dan is het veilig zolang er geen contra indicaties zijn.

Neem contact op

* De gegevens die u aan Hypnobirthing Friesland verstrekt worden vertrouwelijk behandeld. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt.